nyheder 2005-06

Se også presse, annoncer og
nyheder 2004 eller nyheder -2003

Tilmeld nyhedsbrev        Gratis katalog

Dato Tema
Marts 2006 Flere friske nyheder...
Marie Jo (A-E cup): Gisele i hvid, Joelle i lemon
Marie Jo L'Aventure (A-E cup): Giles i sort.
Aubade (A-F cup): Piraterie de l'amour i coral, råhvid og sort. Garden Party i lemon.
PrimaDonna (D-H cup): Acapulco i hvid og cafe royal. Tulum i scarlet og muguet.
Chantelle (B-G cup). Hedona i toffee. Floralie i pink.

Alle nye bh-sæt eller sæsonens badetøj.  

Feb. 2006

Forårets nyheder
Triumph (A-E cup): Luxury temptation i syren og råhvid. Magic temptation (5-i-1 modefarve), Pretty Lacy i råhvid og sort, Romance i hvid.
Passionata (B-D cup):: Latina i coral
Freya (DD-FF cup): Zeta i pink. Lulu i rosa.
SloggiBody talk

Alle nye bh-sæt eller sæsonens badetøj.  

 

Dec. 2005 Nytår og strømper ... blindtest i Jyllands-Posten!
Før sidste nytår 2004/2005 var LACE's indehaver, Charlotte Maj Leerskov, faglig konsulent på en stor artikel om strømper i Jyllands-Posten - skrevet af journalist Bettina Sønderskov. Få et par af vores strømpetips her. Samtidig har vi lagt et par af vores bedste kvalitetsstrømper i Internetbutikken.
Dec. 2005 Åbningstider i december
Se butikkernes åbningstider.
Dec. 2005

Søde julegaver til enhver lejlighed
Hvis hun skal stå yndig brud ... hvis hun skal sove silke-sødt om natten ... hvis hun skal have den fine festkjole på ... hvis hun har lyst til at være sensuel ... hvis hun er til en smuk kavalergang ... hvis hun skal holde varmen i en kold tid  ... hvis hun er til aktiv sport ... eller hvis hun skal amme den lille. 

Dec. 2005 Julegaver
* Ombyt indtil 24. januar 2006
* Penge retur indtil 31. dec. 2005
* Indpakkes som gave mod gebyr
* Skriv "julegave" i kommentar-feltet

Gå til netbutik
Dec. 2005 25% på alt Triumph lingeri
Torsdag d. 1. december er det 18 år siden Lace startede den første butik i Århus! Det fejrer vi torsdag, fredag og lørdag. Her giver vi 25% på alt Triumph lingeri. Det gælder fx vores bestsellere som Amourette 200/300 (A-G skål) og Pretty Desire (C-G skål). Og det gælder amme-bh og sports bh. Tre raske dage i butikkerne og på nettet ... vil du have fyldt klædeskabet? Klik på tilbud. Og bestil senest lørdag d. 3. december.
Nov. 2005 Super ny push-up fra Freya (DD-FF skål)
Push-Up bh'en behøver ikke kun være for den lille barm. Med push up snittet kan du nu få en flot kavalergang til en bluse eller kjole med dyb udskæring. Se Freya's nye "Retro". Den sidder godt og støtter godt. Se også den anden nye Freya-serie "Tia" (DD-FF skål). Begge serier fås også i 65 omkreds. Klik for at se alle push up bh'er i A-FF skål.
Nov. 2005 25% rabat på Amourette 26 indtil søndag
Triumph's bestseller Amourette 26 i A-E skål (se til højre) er på særtilbud - gælder kun ved køb af et sæt (bh + trusse) og kun i perioden 14.-20. nov.
Nov. 2005 Se de nye kataloger side-for-side og bestil en papirudgave
Hent katalogerne i butikkerne i Århus, se side-for-side det nye modekatalog eller det nye basiskatalog eller bestil gratis katalog.

Bemærk, at du modtager automatisk vores nye kataloger, hvis du tidligere har bestilt et katalog og derfor allerede er i vores kartotek. Hvis du er flyttet eller er i tvivl om vi har din adresse, så send os en e-mail på Lace@Lace.dk

 

Okt. 2005 Ny Calvin Klein med perfekt pasform
S
e den nye serie "Perfectly Fit". Den er allerede et stort i hit i LACE-butikkerne 
Okt. 2005 Efterårets mode: 37 nye BH-sæt
Se alle nyhederne fra Triumph, Aubade, Marie Jo, Calvin Klein, PrimaDonna, Chantelle, Passionata og Freya ved at klikke på "Nye BH-sæt" i topmenuen på www.lace.dk  
Okt. 2005 Ny Internet-butik på Lace.dk
LACE har efter 5 år med samme netbutik valgt at forbedre servicen med en mere driftssikker løsning på www.lace.dk, som også bliver den nye hjemmeside. Hvis du har ros eller ris til den nye hjemmeside, så send det til lace@lace.dk.
Okt. 2005 Mød kulden med uld-trøje og ski-undertøj
Se Triumph's flotte serie i 100% uld med en fin satin-kant i halsudskæringen. Kan vaskes i maskinen ved 40 grader. Farver: sort og råhvid, Str. 38,40,42,44,46,48. Se serien her: Triumph Compliment Uld - 78
Okt. 2005 De nye kataloger udkommer 1. november 2005
Men inden de nye udkommer kan du stadig bestille vores basiskatalog med hverdagens favoritter. Disse serier fører vi stadig. Bestil gratis basiskatalog.

Bemærk, at du modtager automatisk vores nye kataloger, hvis du tidligere har bestilt et katalog og derfor allerede er i vores kartotek. Hvis du er flyttet eller er i tvivl om vi har din adresse, så send os en e-mail på lace@lace.dk

Sept. 2005 Efterårets mode: 19 nye flotte BH-sæt
- Triumph: Pretty Sweet i rosa (A-D skål). Amourette 300 i sort og hvid som BH m. bøjle (B-G skål) eller balkonette BH (A-E skål). Pretty Desire i to nye farver: vinrød og sort (C-G skål).
- Aubade: Soleil d'Automne i violet (A-F skål).
- Marie Jo: Ines i koksgrå (A-E skål).  Margot i marron-brun og gammelrosa (A-E skål). Tre forskellige BH'er.
- L'Aventure:
Benito i farverne Jungle og Paradisio (C-E skål). Andy i sort (B-E skål), som er lavet af et helt nyt materiale.
-
Freya: Tutti Frutti i passion (DD-FF skål) - også i 65F-FF. Senses i sort og hvid (DD-FF skål) - også i 65DD-FF.
- Fantasie: Cally i råhvid (DD-FF skål). Brudeserie med strømpeholder. Rimini i ny farve: sort (DD-FF skål) - også i 65DD-FF.
- Chantelle: Ciselures i sort og råhvid (B-F skål)  i to BH-snit. Floralie i flot mørk mango (B-E skål).
- Passionata: Latina i sort (B-F skål) i to BH-snit. Rimini i rosa og sort (A-E skål) i to BH-snit. Se også den flotte top.
- PrimaDonna: Malindi i granatrød og kaffebrun (D-H skål). Satin i ny farve: cognac (D-G skål) i både formpresset og stropløs BH.  Avila i en ny farve: sort (D-F skål).
August 2005 LACE søger salgsassistent og butikselev
Har du lyst til at blive en del af vores LACE team? Se jobannonce.
August 2005 Nyhed: Chantelle Floralie (B-E skål)Efterårets mode: De første 10 flotte BH-sæt
> Triumph: Amourette 300 i sort og hvid som BH m. bøjle i sort og hvid (B-G skål) eller balkonette BH (A-E skål). Vi kan se i butikkerne, at det bliver en ny bestseller.
> Marie Jo: Margot i marron-brun og gammelrosa (A-E skål). Tre forskellige BH'er.
> L'Aventure:
Andy i sort (B-E skål). Helt nyt materiale.
> Freya:
Tutti Frutti i passion (DD-FF skål) - også i 65F-FF
> Fantasie: Cally i råhvid (DD-FF skål). Brudeserie med strømpeholder.
> Chantelle: Ciselures i sort og råhvid (B-F skål)  i to BH-snit. Floralie i flot mørk mango (B-E skål).
Nyhed: Passionata Rimini - Top> Passionata: Latina i sort (B-F skål) i to BH-snit. Rimini i rosa og sort (A-E skål) i to BH-snit. Se også den flotte top.
> PrimaDonna: Avila i en ny farve: sort (D-F skål).
Juli 2005 Kommer snart: De nye serier i Internet-butikken
Se snart en række af efterårets første serier på nettet i A-H skål. Nogle er allerede på lager i butikkerne og andre er på vej. Men du må have lidt tålmodighed. Senest medio august er de første at finde her på siden. Se det eksisterende store udvalg i vores eButik
Juni 2005 PrimaDonna Sommertop i D-F skålLækker sommertop fra PrimaDonna
Den nye, smarte sommertop i D-F skål er godt på vej til at blive et hit. Den har indbygget BH i lækker, kraftig mikrofiber materiale, som ikke er gennemsigtig - heller ikke i hvid. Pasformen er i bedste PrimaDonna stil.
29. maj 2005 "Brysternes ABC" i Ekstra-Bladet
Flash! magasinet havde søndag d. 29. maj 2005 et dobbeltopslag om "Brysternes ABC" med LACE som faglig konsulent.
Maj 2005 25% rabat på Amourette 200
Triumph's bestseller Amourette 200 i B-G skål (se til højre) er på særtilbud - gælder kun ved køb af et sæt (bh + trusse) og kun i perioden 23.-29. maj.
Maj 2005 Store bryster og nye Triumph BH-sæt
Nye BH'er til piger, der bruger store skålstørrelser.

Hvad har Demi Moore, Melanie Griffith og Pamela Anderson til fælles?
Comfort Minimizer C-G skål Hvis vi skal tro rygterne, har alle 3 kombineret det naturlige med det kunstige. Ønskes større bryster end man fra naturen er blevet udstyret med, kan silikone være en løsning.

De europæiske kvinder er heldige! I de sidste 20 år er den gennemsnitlige BH-størrelse blevet 2 gange større. Forskere har den opfattelse, at dette skyldes en stigende levestandard og en øget tilsætning af hormoner og tilsætningsstoffer i vores mad.

Uanset årsagen kræver store bryster en BH, der passer og giver optimal støtte. Brysterne selv har ingen muskler og holdes praktisk taget kun oppe af naturens egen BH: et tyndt hudlag og små bindevævsstrenge mellem fedt- og kirtelvæv. Er brystvævet først blevet strakt, kan det ikke trænes op igen. Skaden er sket !
Pretty Desire D-G skål
Triumph har sat fokus på den stigende efterspørgsel efter BH'er med store skålstørrelser i forårs- og sommerkollektionen. I mange år hed skålstørrelserne A, B og C – og derefter stoppede alfabetet – men i dag tilbyder Triumph størrelser helt op til G skål.

Jo større skål-størrelser jo bredere skulderstropper med størst bredde midt på skulderen, hvor trykket er størst.

Mange har den opfattelse, at BH'er med store skåle er ufikse. Det har intet på sig. Triumph byder på flotte BH'er med eller uden blonder i sarte farver, og i basisfarverne hvidt og sort.

Klik på et af de viste fotos til højre for se to Triumph BH-sæt op til G-skål eller se mere under Triumph i vores Internet-butik

Kilde: Triumph International

Maj 2005 Forårets mode: 39 nye BH-sæt i Internet-butikken
Så er de fleste af sæsonens serier i friske farver på nettet i A-H skål. Nedenstående er i butikkerne. Se fx
> PrimaDonna: Oslo i lys turkis (D-H skål), Corfu i turkis (D-G skål), Honfleur i rosa, råhvid og rød (D-F skål), Deauville i råhvid (D-H skål).
> Freya: Millie i lyserød (DD-FF skål), Geo i coral (DD-FF skål), Jodie bikini (D-F), Onyx bikini (DD-G), Lauren bikini (D-F skål), Carrie bikini (DD-F skål).
> Aubade: Tresor Divin i sort med råhvidt (B-F skål), Essence de Parfum i gul (B-E skål), Kamasutra Duo - undertøj til både ham og hende
> Chantelle: Senso i cognac, sort og rå (A-F skål), Africa i mahogni og råhvid (C-E skål), Art déco i sort og råhvid (B-E skål)
> Marie Jo: Colette i hvid (A-E skål), Jackie i turkis, cerise-rød og natur (A-E skål) og Amalfi i natur (A-E skål)
> Marie Jo L'Aventure: Julian i råhvid (A-F skål), Nino i stracciatella (A-D)
> Passionata: Acapulco i kaki (A-F skål), Managua i råhvid/rosa (A-C skål)
> Triumph: Flower Curves i råhvid og Berry (A-E skål), Miss Leo i lyserød og sort (A-D skål), Precious Moments i råhvid (A-E skål),
Romantic Emotion i sort og råhvid (A-D skål), Pretty Desire (D-G skål), Comfort Minimizer (D-G skål), Amourette 26 i honning (B-E skål)
> Lidea: "Mix It!" Bikini (D-E skål) - nyhed i Danmark


Se Internet-butik
Maj 2005 Mors dag på søndag den 8. maj
Anden søndag i maj fejrer vi mors dag. Udover blomster, så er undertøj en eftertragtet gave til denne anledning.  ”Mors Dag” kom til Danmark i 1929 og holdes ligesom i USA den anden søndag i maj. Her får familiens mor gaver og ekstra meget omsorg. 
Maj 2005 Gæt og vind en bikini
Konkurrencen er slut. Min søn har trukket lod blandt de mange deltagere ... og vinderen blev Marianne fra Thisted, der også har fået direkte besked. Vi takker for den store deltagelse. PS. Svaret var Lidea.
Apr. 2005 Gæt og vind en bikini
Deltag i konkurrencen i Internet-butikken indtil 30. april 2005.
Apr. 2005 Nyt katalog: Forårets Mode 2005 med badetøj.
Se det nye kataloger side-for-side og bestil en papirudgave

Hent katalogerne i butikkerne i Århus, se side-for-side det nye modekatalog eller det seneste basiskatalog eller bestil gratis katalog.

Bemærk, at du modtager automatisk vores nye kataloger (ca. lørdag d. 16. april), hvis du tidligere har bestilt et katalog og derfor allerede er i vores kartotek. Hvis du er flyttet eller er i tvivl om vi har din adresse, så send os en e-mail på lace@lace.dk

Mar. 2005 Forårets mode: 28 nye BH-sæt i Internet-butikken
Så er de første af sæsonens serier i friske farver på nettet i A-H skål. Nedenstående er allerede på lager i butikkerne og andre er på vej. Se fx
> PrimaDonna: Corfu i turkis (D-G skål), Honfleur i rosa, råhvid og rød (D-F skål), Deauville i råhvid (D-H skål).
> Freya: Millie i lyserød (DD-FF skål), Geo i coral (DD-FF skål)
> Aubade: Tresor Divin i sort med råhvidt (B-F skål), Essence de Parfum i gul (B-E skål), Kamasutra Duo - undertøj til både ham og hende
> Chantelle: Africa i mahogni og råhvid (C-E skål), Art déco i sort og råhvid (B-E skål)
> Marie Jo: Jackie i turkis, cerise-rød og natur (A-E skål) og Amalfi i natur (A-E skål)
> Marie Jo L'Aventure: Nino i stracciatella (A-D skål)
> Passionata: Acapulco i Kaki (A-F skål), Managua i råhvid/rosa (A-C skål)
> Triumph: Flower Curves i Råhvid og Berry (A-E skål), Miss Leo i lyserød og sort (A-D skål) og Precious Moments i råhvid (A-E skål),
Romantic Emotion i sort og råhvid (A-D skål).

Se Alle Nyheder i Internet-butik
Mar. 2005 Tre nye smukke brudeserier op til G skål
Vi anbefaler tre af forårets romantiske nye brudeserier i råhvid:
> PrimaDonna Deauville med torselet i EFG skål
> Triumph Romantic Emotion med torselet i BCD skål (til højre)
> Marie Jo Amalfi med corsage i BCDE skål (til venstre

Læs mere om brudeserier
Feb. 2005

Mandag d. 14. februar er Valentins Dag
Sankt Valentins dag fejres hvert år d. 14. februar. Denne dag i februar er først nu ved at blive en tradition herhjemme, hvor kærester sender hinanden et kort eller giver en gave med omtanke - fx undertøj.

Vi anbefaler:
> Aubade’s Kamasutra (til venstre)
> Triumph's Valentine String

Feb. 2005

Forårets mode: 11 nye BH-sæt i Internet-butikken
Så er de første af sæsonens serier på nettet i A-H skål. Nedenstående er allerede på lager i butikkerne og andre er på vej. Se fx
> Aubade: Tresor Divin (B-F skål), Essence de Parfum (B-E skål), Kamasutra Duo - undertøj til både ham og hende
> Chantelle: Africa i mahogni og råhvid (C-E skål)
> Freya: Millie i lyserød (DD-FF skål)
> Marie Jo: Jackie i turkis, cerise-rød og natur (A-E skål) og Amalfi i natur (A-E skål)
> Marie Jo L'Aventure: Nino i stracciatella (A-D skål)
> Triumph: Flower Curves i Råhvid og Berry (A-E skål), Miss Leo i lyserød og sort (A-D skål) og Valentine String i lyserød.
> PrimaDonna: De første serier kommer snart...
Se mere i Internet-butik

Jan. 2005 Strømper ... LACE blindtester i Jyllands-Posten!
Den 30. december 2004 var LACE's indehaver, Charlotte Maj Leerskov, faglig konsulent på en stor artikel om strømper i Jyllands-Posten - skrevet af journalist Bettina Sønderskov. Få et par af vores strømpetips her. Samtidig har vi lagt et par af vores bedste kvalitetsstrømper i Internetbutikken.
Jan. 2005

UDSALG ... de sidste rester skal væk inden foråret
LACE holder restudsalg i de tre butikker i Århus, så vi får skabt plads til de nye friske forårsvarer, der allerede nu er begyndt at dukke op i butikken. Bemærk, at der ikke er udsalgsvarer på nettet, da der kun er tale om rest-størrelser. Inden for de kommende måneder vil de første nye varer blive lagt på nettet. Glæd dig; det bliver et flot forår. Så kig forbi vores eButik eller en af de tre LACE-butikker i Århus.

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk