SPORTS-BH'ER

Gå til netbutiks Sports-BH'er (B-G skål)       

Ved sport bliver brystet udsat for belastning. Da brystet ikke holdes oppe af muskler, men kun af det underliggende væv, som kan blive slapt, anbefales det meget stærkt, at der bruges sports-BH under sportsudøvelse. En sports-BH har et funktionelt snit: brystet omsluttes fast for at undgå at det hopper for meget op og ned.

Citat fra ALT for damerne, 5/2003, s. 90: 
"Hængebryster kan forebygges:
Uanset, hvilken sport du dyrker, så køb en rigtig god sports-bh. Så slipper du for hængebryster på grund af skader i hudens struktur, og du undgår ømme bryster. Sports-bh'en er især vigtig, hvis du sværger til sportsgrene med meget bevægelse som f.eks. løb, dans, atletik, gymnastik og aerobic.

Den holder ganske enkelt brysterne på plads under træningen, så de ikke svinger for meget rundt, når du træner. Husk, at også små bryster skal have støtte under træningen. Prøv sports-bh'en, inden du køber den. Den må ikke stramme under armene, og den skal kunne justeres, så den støtter rigtigt. Smid dine hæmninger og hop ind i prøverummet og sving med armene. Du kan ikke tjekke bh'en ordentligt ved at stå eller gå. Du skal vælge en model, der kan transportere sveden væk, ellers bliver den tung og ru i kanten, og det kan give slidmærker under armene og på skuldrene."


Så når du vælger din sports-BH er der to ting, du skal tage højde for:

1) jo mere "hop", der er i din sport, jo mere støtte er nødvendig. Løb, dans, atletik, gymnastik og aerobics kræver meget støtte - se skema fra "Shock Absorber" herunder.

2) Jo større barm, jo bedre støtte har du brug for

Alle viste sports-BH'er herunder har en god støtte. Men Shock Absorber har mest støtte.

Klik på linket herunder for at se vores sortiment af sports-BH'er:

Gå til netbutiks Sports-BH'er /(B-G skål)                    

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk