STRØMPER

Klik på link for at se stort billede i eButik ...

Gå til strømper i netbutik         Ring 7021-1084

LACE Lingeri har siden starten i 1987 solgt mange strømper.

Den 30. december 2004 var LACE's indehaver, Charlotte Maj Leerskov, faglig konsulent på en stor artikel om strømper i Jyllands-Posten - skrevet af journalist Bettina Sønderskov: Herunder er par citater ... læs mere i avisen.

"...Når Charlotte Maj Leerskov bedømmer en nylonstrømpe, er det først og fremmest pasformen som vurderes. Hvis elastikken er stram og tynd, bomuldsskridtkilen mangler, sømmene er runde og hårde, og producenten ikke har taget hensyn til, at kvinder har former, scorer nylonstrømpen lavt.
 
Det er vigtigt at man har det rart, når man har nylonstrømper på. Strømperne må ikke få benene til at klø, ikke skulle hives op hver halve time, og de må hverken gnave i maveskindet eller hænge og pose på underbenene. Charlotte Maj Leerskov er feinschmecker, når det kommer til nyloner. Strømperne fra H & M, Ergee, DIM og Føtex klarer sig dårligt."

"...Fælles for alle de bundplacerede strømper er, at strømpens for og bagstykke er ens og at sømmene er runde og hårde. Derudover er de strikket ujævnt og mangler den bomuldsskridtkile, som giver strømpen fleksibilitet foroven."

"...Charlotte Maj Leerskov tager en ny strømpe op fra disken i forretningen i Søndergade, som ligesom de to andre forretninger er opkaldt efter tv-mini-serien Lace, som var populær i 1980'erne, da den første forretning kom til verden. »Her er der i hvert fald taget højde for, at kvinder har en bagdel, og der er også en formpresset hæl som får strømpen til at sidde flot ned over foden til forskel fra de strømper, som bare har en pose,« siger hun. Der er plads til bagdelen i alle de strømper, som scorer topkarakterer fra Falke og Wolford ... Det betyder, at de er behagelige at have på, men også at det er meget nemmere at få dem på uden at ødelægge dem undervejs ifølge Charlotte Maj Leerskov".

Herunder er vist et sortiment af vores mest solgte kvalitetsstrømper:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Gå til strømper i netbutik     

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk