HISTORIEN OM LACE

1987 LACE NR. 1.  
Inge Laursen grundlægger LACE med lingeributikken i Veri Center i Risskov (en forstad til Århus). Datteren Charlotte Maj læser på Handelshøjskolen og hjælper til i startfasen og gennem hele studietiden.
Inspiration til navnet "LACE" (det engelske ord for blonder) er fra en roman, der på dansk kaldes "Silkehud".
1995 LACE NR. 2
Charlotte Maj vender hjem fra et job hos ECCO sko i Tyskland og køber Århus ældste lingeributik - Johs. Christensens Eftf. - lige overfor Magasin - Frederiksgade 2. Ved handlen byttes butik med naboen Lindberg Optik.
 
1997 EGET PRODUKTKATALOG.  
LACE udgiver sit første selvstændige produktkatalog med egen model og fotograf. Det bliver en årligt tilbagevendende begivenhed.
 
1998 LACE PÅ DR-TV
LACE optræder på dansk TV for første gang via DR1's "Rene ord for Pengene". Det er sket flere gange siden, bl.a. i "ROFL" i maj 2001, "DAHLS SEERSERVICE" i marts 2002 samt TV2/Østjylland i oktober 2002.
 
1999 GENERATIONSSKIFTE
Inge Laursen ønsker at nyde sit otium på Mols og sælger butikken i Veri Center til datteren, Charlotte Maj Leerskov.
 
2000 POSTORDRE: STORE BARME
LACE udgiver Danmarks første specialkatalog for smart lingeri til store barme (D-H skål). Det succesfulde papirkatalog lægges på Internettet med egen internetbutik.
 
2001 LACE NR. 3.  
I november åbner LACE sin tredje specialbutik for damelingeri på Strøget i Århus. Butikken ligger i Reginakrydset, hvor Søndergade møder Sønder Allé. Før LACE rykkede ind havde der også været lingeributik i mange år under navnet: "Darling" eller "Darlingcherie"
 
2002 LACE PÅ TV2
I forlængelse af det meget roste specialkatalog for "smart lingeri til store barme" optræder LACE på TV2/Østjylland i oktober 2002.
 
2003 INTERNETBUTIK: A-H SKÅL  
I februar introducerer LACE online Dankort-betaling og udvider den succesrige internetbutik med BH-sæt i ABC-skål. Nu er der altid min. 30 BH-sæt i DEFGH-skål og yderligere min. 30 BH-sæt i ABC-skål. I MAJ 2004 var der over 100 BH-sæt på nettet. Både klassiske og modeprægede, men også BH'er til særlige lejligheder: Bryllup, Graviditet/amning, Badeferie og Sport.
2004 LACE PÅ TV IGEN
Danmarks Radio var d. 27. maj 2004 på besøg hos LACE i Frederiksgade. Emnet var større brystmål. Danske pigers bryster bliver nemlig større og større - og det sku' være et sundhedstegn.
Jyllands-Posten bragte op til nytår 2004 et stort tema om strømper - og LACE var faglig konsulent på hele artiklen, der i øvrigt også var en blindtest.
 
2005 FØRSTE FORÅRSKATALOG MED BADETØJ TIL STORE BARME
På opfordring fra mange kunder udsendte LACE i april 2005 sit første forårskatalog.
I efteråret fortsatte dual-kataloget med mode og basis.

 

 
 
2006 LACE KØBENHAVN
På opfordring fra mange kunder åbnede LACE København i maj 2006 på Købmagergade 59.

LACE's egne kataloger fortsatte som planlagt.

 

 
 

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk