AMME BH

Gå til netbutiks Amme-BH'er (B-H skål)

Omtale i magasinet Forældre & Børn: Amme-BH'er
"Langt over halvdelen af alle danske kvinder har puttet deres bryst til hvile i en bh, der ikke passer optimalt til deres form eller størrelse, vurderer Charlotte Maj Leerskov, som ejer Lace Lingeri i Århus."

"Men ét er at finde en bh, når dine bryster har normale dimensioner. Rigtigt svært bliver det, når du er gravid eller skal amme. Så oplever du nemlig, at din barm vokser med en eller flere skål-størrelser."

"Det er ufatteligt vigtigt, at din bh sidder rigtigt. Uanset om det er en almindelig bh eller en amme-bh. Under graviditet og amning kan dine bryster vokse helt op til tre skålstørrelser. Som regel forbliver omkredsen om ryggen dog den samme, forklarer Charlotte Leerskov"

"Hun oplever tit, at nybagte mødre automatisk køber deres amme-bh'er med større omkreds i stedet for at gå et nummer op i skålstørrelse. Med det er sådan, at bryster består af fedt og kirtelvæv - og ingen muskler. Derfor kan bryster hverken trænes eller motioneres til at ændre udseende - eller position. Derimod kan en god bh modvirke
tyngdekraftens triste nedadgående tendens og holde varmen fastere i længere tid."

"Generelt kan man sige, at jo større din barm er, desto mere støtte har du brug for. Der5ofr bør bh'en være lavet af et fast stof, der giver sig minimalt, når du hiver i det. Faktisk bør barmen kunne holdes oppe af ryggens stof, så skuldrene bærer så lidt som muligt. Få du dybe furer i skuldrene, har din bh en forkert størrelse, siger Charlotte Maj Leerskov".

"Din bh, hvad enten det er en almindelig bh eller en amme-bh, skal sidde vandret om livet under brystet og så fast, at den ikke kan krybe de karakteristiske 10 cm op ad ryggen, hvorfra du skal hive den ned hele tiden".

"Husk også, at skålene skal passe præcis til dine brysters facon. Passer de ikke, og kan skålene heller ikke nå helt ind til kroppen, kan det virke som om, der er noget galt med afstanden rundt om kroppen. Og så kommer mange kvinder til at vælge en større omkreds. Men så er denne model bare ikke den rigtige løsning, mener bh-eksperten.
Magasinet Forældre og Børn. Maj 2004. 

Hvis du er gravid eller ammer dit barn, så bør du ekstra opmærksom på din BH-størrelse. Det skyldes, at din bryststørrelse hurtigt kan ændre sig i denne periode. Og en BH, der sidder dårligt, kan være en særdeles ubehagelig følgesvend.

Uanset hvor lille en skål du har, så bør du altid gå med BH. Når brysterne vokser under graviditet eller amning får det din hud til at strække sig og brysterne falder lettere ned. Derfor er det så vigtigt, at du løbende får tjekket din størrelse under forløbet. Amme-BH'er har elastiske, formpressede skåle, som kan vokse med ca. 1 skålstørrelse. Skålene har ingen generende sømme.

Klik på linket herunder for at se vores sortiment af amme-BH'er (B-H skål):

Gå til netbutiks Amme-BH'er (B-H skål)                    

    Gå til forside        e-mail: lace@lace.dk